За нас

Дизайн Бейби е търговската марка на фирма “Дейзи Нова” ЕООД, която е с основна дейност производство, внос, износ и доставка на детски и бебешки легла, бебешки и детски кошари и аксесоари. Фирмата предлага дистрибуция на бебешки и детски колички, бебешки и детски спални комплекти и спално бельо, люлки и матраци за цяла България. Директни доставки се извършват редовно до доверените ни партньори в София, Пловдив, Варна, Бургас, Видин, Стара Загора, Сливен, Видин, Гоце Делчев, Сандански, Пазарджик, Самоков, Айтос и други градове в България, както и по договаряне. Фирмата предлага в своите магазини популярни и качествени марки за детски и бебешки колички, произведени в Република Полша. DizainBaby е лоялeн, коректен и конкурентен партньор в производството и дистрибуцията на качествени детски и бебешки продукти, доказано предпочитани от растящ брой клиенти в цяла България. DizainBaby произвежда бебешки кошари и детски легла, съобразени с европейските изисквания за безопасност. Детските и бебешките аксесоари с марка DizainBaby са гаранция за качество, стил и сигурност.

Кои сме ние?

DizainBaby e водещ производител и вносител на българския пазар на детски легла, бебешки кошари, бебешки и детски аксесоари. Като директен вносител и производител на бебешки легла, DizainBaby предлага на своите търговски партньори в цялата страна високо качество и търсени продукти на конкурентни цени.

DizainBaby разполага със собствен транспорт, складова база и магазини.

Фирмата притежава утвърдената верига детски магазини „Дейзи“ в центровете на градовете Хасково, Димитровград, a също така и в град Стара Загора и град Кърджали.

DizainBaby допълва продуктовата си гама от висококачествени бебешки легла и детски кошари с практичните, естетични и изпитани продукти на популярните полски модели за бебешки и детски колички с марка „Камарело“. Фирмата предлага пълна гама продукти за бебета и деца – първа грижа за новороденото и аксесоари за прохождащото и опознаващо света дете, с грижа за спокойния сън, сигурната игра и щастливите първи стъпки на всяко дете.